ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ dOCLOUD

Με το docloud κάνεις περισσότερα!

Για προσωπική χρήση

Κάνε backup το κινητό σου στο cloud. Αλλάζεις συσκευή; Βάλε την εφαρμογή στη νέα συσκευή, βάλε τα στοιχεία χρήστη και κατέβασε όλα τα αρχεία σου χωρίς να χάσεις τίποτα! Όλες οι φωτογραφίες σου θα είναι πίσω στη νέα σου συσκευή χωρίς να χάσουν σε ποιότητα όπως συμβαίνει με άλλες γνωστές υπηρεσίες που τις συμπιέζουν!

Κρύψε όσα αρχεία δε θέλεις να πέσουν σε άλλα μάτια. Ανέβασε τα αρχεία που θέλεις να κρύψεις και διέγραψε τα από το κινητό ή τον υπολογιστή. Η εφαρμογή στο κινητό έχει ρύθμιση για έξτρα κωδικό. Αν το κινητό σου πάει για σέρβις και χρειαστεί να δώσεις κωδικό ή αν κάποιος σου το ξεκλειδώσει, δε θα μπορεί να δει τα αρχεία που έβαλες στο cloud!

-Ανέβασε έγγραφα και κάνε απευθείας επεξεργασία με τη σουίτα office του docloud!

-Μοιράσου μεγάλα αρχεία με τους φίλους ή την οικογένεια. Δεξιά από τη λίστα αρχείων σου στην εφαρμογή ή στον υπολογιστή, θα βρεις το εικονίδιο διαμοιρασμού. Έχεις 2 επιλογές, διαμοιρασμό με σύνδεσμο ή με email. Το σύστημα θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο για να τον αντιγράψεις και να τον στείλεις σε όποιον θες να δει το αρχείο σου ή δηλώνεις το email του και θα λάβει σύνδεσμο στο email! Έχεις ακόμη τη δυνατότητα να περιορίσεις την πρόσβαση στον σύνδεσμο χρονικά!

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Κάνε την επιχείρηση σου να πετάει στο cloud!

Μερικά παραδείγματα χρήσης για επαγγελματίες

Ο γιατρός μπορεί να δημιουργήσει έναν φάκελο ανά ασθενή και να ανεβάζει τις εξετάσεις ή διαγνώσεις. Κοινοποιεί τον φάκελο στο email του ασθενή και ο ασθενής χωρίς να απαιτείται λογαριασμός στο cloud, με ένα κλικ στο email του μπορεί να έχει μόνιμη πρόσβαση στο ιατρικό του αρχείο!

Ο λογιστής μπορεί να δημιουργεί φακέλους με έγγραφα ανά πελάτη και να κοινοποιήσει τον σύνδεσμο του φακέλου στο email του πελάτη. Όλα τα αρχεία προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή! Κάθε αλλαγή που κάνει ο λογιστής σε οποιοδήποτε αρχείο του πελάτη, ενημερώνεται αυτόματα όταν ξανακλικάρει ο πελάτης στον φάκελο.

Ο φωτογράφος δημιουργεί έναν φάκελο και ανεβάζει φωτογραφίες του πελάτη. Το docloud μάλιστα θα τις δείχνει με μορφή gallery! Κοινοποιεί στο email του πελάτη τον σύνδεσμο για τον φάκελο και ο πελάτης έχει άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες!

 

Οι δυνατότητες και οι πιθανότητες χρήσης του docloud είναι αμέτρητες!